Herhaalrecepten

U kunt op verschillende manieren herhaalrecepten aanvragen.

Telefonisch recepten aanvragen

Via de receptenlijn telefoonnummer 088-0800118

Online recepten aanvragen

Via de Texelse apotheek
De Texelse apotheek heeft in samenwerking met de Texelse huisartsen een nieuw systeem ontwikkeld om uw herhaalrecepten eenvoudig aan te vragen.

Via www.detexelseapotheek.nl kunt u de link aanklikken (online bestellen: mijn medicatie). Er opent zich een nieuw venster. Toets uw geboortejaar en herhaalnummer in en druk op de knop ‘medicijn aanvragen’.  U ziet dan welk middel u heeft aangevraagd en wanneer u het in de apotheek kunt afhalen.
Volgens afspraak kan de apotheek de bestelling ook bij u thuis bezorgen of voor u klaarleggen in de uitgifteautomaat bij PLUS Hooijschuur in De Cocksdorp. Wilt u meerdere middelen tegelijk bestellen klik dan op de informatieregel ‘Meer informatie over meerdere medicijnen tegelijk herhalen’. Als u de getoonde instructies volgt kunt u heel eenvoudig alle benodigde middelen in één keer bestellen.

Via de gratis APP: RecAppt
U downloadt de gratis APP als volgt:

Heeft u een IPhone? Dan gaat u naar de App-store en zoekt naar ‘RecAppt’. U kunt nu de APP downloaden en installeren.

Heeft u een Android telefoon? Dan gaat u naar de Play-store en zoekt naar ‘RecAppt’. U kunt nu de APP downloaden en installeren.  Na installatie van de APP ziet u een scherm waarin om de Apotheekcode wordt gevraagd. U hoeft slecht éénmalig de code 502922 in te voeren en daarna is het APP klaar voor gebruik. Het aanvragen met de APP gaat net zo eenvoudig als via de website.

Meer info? www.recappt.nl